
CoopeDota
-
Coopedota Fresh
4.5 / 5.0
(50) 50 totalt antal recensioner
Ordinarie pris 219 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per0 SEKFörsäljningspris 219 SEK -
Coopedota Hermosa
4.5 / 5.0
(50) 50 totalt antal recensioner
Ordinarie pris 219 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per0 SEKFörsäljningspris 219 SEK -
Coopedota La Coope
4.5 / 5.0
(50) 50 totalt antal recensioner
Ordinarie pris 219 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per0 SEKFörsäljningspris 219 SEK -
Coopedota Reserva Gourmet
4.5 / 5.0
(50) 50 totalt antal recensioner
Ordinarie pris 249 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per0 SEKFörsäljningspris 249 SEK -
Quetzal Filtermalt Kaffe
4.7 / 5.0
(30) 30 totalt antal recensioner
Ordinarie pris 159 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per

En Utvald Kaffe Prenumeration
Varje månad bjuder vi in dig på en smakresa in i kaffelandet Costa Rica. Upplev nya smaker och kaffesorter som är av högst kvalitet och hållbarhet.
Priser startar från:
SEK 329 + Gratis Frakt

Handplockad Premium Kollektion
Våran lyxigaste kollektion av kaffe. Vi har tagit fram dem bästa kaffesorterna från Costa Rica och samlat dem för dig. Med kaffesorter som vunnit priser som Taza De Excelencia och helt enkelt är bäst kan vi med stolthet presentera Premium Kollektionen.
Andra Produkter

cafesito
Kaffets Resa: Från Plantage till Kopp
Vårt kaffe börjar sin resa på Costa Ricas frodiga bergssluttningar, där varje kaffebär skördas för hand vid sin optimala mognad. Vi värnar om naturen och vårdar varje steg – från noggrann torkning till en omsorgsfull rostning som framhäver unika smaker och aromer. Smaka på resan i varje kopp

cafesito
Hantverk och Processer
Honey: En del av fruktköttet avlägsnas, men en del stannar kvar under torkningen, vilket resulterar i en balanserad sötma och komplexa smaker. Denna metod skapar en rundare och mer fyllig kopp.
Washed: Bönorna tvättas och fermenteras, vilket ger en ren och klar smak. Denna process betonar kaffets syra och subtila smaknoter.
Anaerobic: Anaerobic jäsning är en metod för kaffebehandling där kaffet jäses i slutna tankar under tryck och utan syre. Denna syrebrist producerar distinkta syror som skapar en annan smakprofil för kaffet.